organisatie van gedrag en sociaal gedrag  (theorie - theorie met verwerkingsopdrachten)| onderbouw h v | bovenbouw m h v |

gedragssystemen

Gedrag is georganiseerd in samenhangende handelingen of gedragssystemen. Een gedragssysteem bestaat uit gedragsketens met een gezamenlijk doel. Gedragssystemen kunnen meestal worden onderverdeeld in een aantal subsystemen.

2.1
1pntIn de bovenstaande situatie is een vrouw seksueel gemotiveerd. Dit seksuele gedrag kan worden onderverdeeld in gedragssystemen, subsystemen en handelingen. Plaats de cursor op de woorden onder de onderstaande tekening, houd de muisknop ingedrukt en sleep de woorden naar de juiste plek in de afbeelding. Controleer de afbeelding achteraf.
lichaam tonenstoer doenuitkledenverleidenvoortplanten
2.2
1pntIn de bovenstaande situatie is een man seksueel gemotiveerd. Dit seksuele gedrag kan worden onderverdeeld in gedragssystemen, subsystemen en handelingen. Plaats de cursor op de woorden onder de onderstaande tekening, houd de muisknop ingedrukt en sleep de woorden naar de juiste plek in de afbeelding. Controleer de afbeelding achteraf.
lichaam tonenstoer doenspieren spannenverleidenvoortplanten

persoonlijke score

history

advertentie

advertentie

© 2019 Leon Dahmen biodoen Den Haag