organismen onder een glazen stolp  (theorie - theorie met verwerkingsopdrachten)| onderbouw h v | bovenbouw m h v |

fotosynthese, verbranding en stofwisseling bij organismen

2.1
1pntIn de onderstaande afbeeldingen zijn drie glazen stolpen afgebeeld die van de buitenwereld afgesloten zijn. Twee stolpen zijn in het licht geplaatst en één stolp staat in het donker. In welke stolp zal na enige tijd de grootste hoeveelheid koolstofdioxide aanwezig zijn?
2.2
1pntIn de onderstaande afbeeldingen zijn drie glazen stolpen afgebeeld die van de buitenwereld afgesloten zijn. In de stolpen zijn actieve, minder actieve en rustige muizen gestopt. In welke stolp zal zich het snelst waterdamp tegen de glazen stolp afzetten (condens)?
2.3
1pntIn de onderstaande afbeeldingen zijn drie glazen stolpen afgebeeld die van de buitenwereld afgesloten zijn. In de stolpen zijn drie actieve muizen bij verschillende temperaturen gestopt. In welke stolp zal zich na enige tijd de minste zuurstof bevinden?
2.4
1pntIn de onderstaande afbeeldingen zijn drie glazen stolpen afgebeeld die van de buitenwereld afgesloten zijn. In de stolpen zijn bij een lage temperatuur een plant, een kikker en een muis gestopt. In welke stolp zal na enige tijd de temperatuur stijgen?
2.5
1pntIn de onderstaande afbeeldingen zijn drie glazen stolpen afgebeeld die van de buitenwereld afgesloten zijn. Twee stolpen zijn in het licht geplaatst en één stolp staat in het donker. In elke stolp is een kikker en een plant bij verschillende temperaturen gestopt. In welke stolp zal, na enige tijd, de minste hoeveelheid koolstofdioxide aanwezig zijn?

persoonlijke score

history

advertentie

advertentie

© 2021 Leon Dahmen biodoen Den Haag