centraal zenuwstelsel, zenuwen en zenuwcellen  (theorie - theorie met verwerkingsopdrachten)| onderbouw h v | bovenbouw m h v |

spieren en klieren

Bewegingszenuwcellen geven signalen door aan spieren of klieren. Impulsen die via de hersenen naar het lichaam gestuurd worden kunnen alleen spierweefsel en klierweefsel beïnvloeden.

prikkel respons en bewustwording
patat eten
6.1
1pntPrikkels, bewustwording en repons bij het eten van patat.
  • de smaak van patat [ bewustwording ] [ respons ] [ prikkel ]
  • het aanmaken van speeksel om de patat door te kunnen slikken [ prikkel ] [ bewustwording ] [ respons ]
  • de geur van patat [ respons ] [ prikkel ] [ bewustwording ]
  • het kauwen van patat [ bewustwording ] [ prikkel ] [ respons ]

Happy tree friends

'Happy tree friends' is een sadistische animatieserie. In de onderstaande aflevering 'stayin' alive' van 'Happy tree friends' probeert 'Disco bear' indruk te maken op 'Giggles' en 'Petunia'. Zoals gebruikelijk bij aflevingen van Happy tree friends loopt het slecht met hen af.

6.2
1pntTijdens deze aflevering van 'Happy tree friends' biedt 'Petunia' onder andere 'Giggels' een kop thee aan en probeert 'Giggels' een koekje te eten. In welke van de onderstaande drie screenshots is sprake van een prikkel (bekijk de bovenstaande aflevering van 'Happy tree friends')?
6.3
1pntAls 'Disco bear' in deze aflevering van 'Happy tree friends' zijn vermeende danskwaliteiten aan Petunia' en 'Giggels' heeft opgedrongen vindt bij 'Petunia' en 'Giggles' een bewustwording plaats. In welke van de onderstaande screenshots is deze bewustwording afgebeeld (bekijk de bovenstaande aflevering van 'Happy tree friends')?
6.4
1pntAls 'Disco bear' in deze aflevering van 'Happy tree friends' na zijn dansdemonstratie 'Giggels' uitnodigt voor een dans geeft 'Giggels' een respons. In welke van de onderstaande screenshots is deze respons afgebeeld (bekijk de bovenstaande aflevering van 'Happy tree friends')?

persoonlijke score

history

advertentie

advertentie

© 2021 Leon Dahmen biodoen Den Haag